Anglys kepsninėms
Kokybiškiausios medžio anglys arba grilio anglys gaminamos iš alksnio, nes jo žievė yra plona. Rekomenduojame rinktis „Marienburg“ grilio anglis, atitinkančias aukščiausius standartus. Joms uždegti nebūtina naudoti degių skysčių – greitai užsidega, būdingas malonus ir natūralus aromatas. Vis populiaresnės tampa „išmaniosios“ „Smart Charcoal“ grilio anglys. Jos gaminamos iš pjuvenų, kurios inovatyviomis technologijomis supresuojamos į briketus. Specialaus proceso metu briketai virsta medžio anglimi, kurios tankis didesnis nei gamtoje esančios medienos, todėl žymiai padidėja jų degimo trukmė ir kepimo temperatūra grilyje ar specialiose krosnyse, kuriose gaminamas maistas. Jei medžio anglių maišas neatidarytas, jį galima laikyti pašiūrėje arba garaže. Pakuotės apsaugo anglis nuo drėgmės. Kita vertus, jei grilio anglių maišas yra atidarytas, rekomenduojame jį laikyti sausoje vietoje. Jei atsitiko taip, kad anglys sudrėko, rekomenduojama jas palikti saulėje ar šiltoje patalpoje, kur galėtų išdžiūti. Kai anglys išdžiūsta, jas galima naudoti dar kartą.